Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​En flot 2. plads til BEVDEL fra HVKSFY ved årets skyttestævne

Skyttestævne Borris 2017

Vilje, styrke og sammenhold.
Af kompagnireporter Palle Christiansen

22-08-2017
Ja, sådan lyder HVK SFY’s slogan. Og jeg skal love for, at der blev levet op til det ved skyttestævnet i Borris, den 18., 19. og 20. august 2017. Vi har utroligt meget at glæde os over i vores kompagni.

Først og fremmest, så lykkedes det vores BEVDEL at få en 2. plads. Endda i konkurrence med skytter fra hele det fynske hjemmeværn, samt deltagerne fra Schleswig Holstein.

Godt klaret!!

Også en individuel præmie blev det til: Stian Ravn fra vores INFDEL fik en 1. plads blandt LSV-skytterne.

HVK SFY stillede med 2 store skydehold (BEV og INF).  Alle som havde meldt sig til skyttestævnet, mødte frem til skydningerne lørdag morgen. Ingen afbud!

Manden med overblikket
Skyttestævnelederen, vores egen Erik Koll, styrede slagets gang. Som altid med det store overblik. Koll har jo også ledet skyttestævnerne lige fra Nordenbro-tiden. Erik har arbejdet mange nætter for at få det hele klart. Han er en strategisk enmandshær. Stævnet er en livsstil for ham!
Men han kunne naturligvis ikke få det hele til at køre, uden sine 103 hjælpere. De kom fra hele Fyn.

Foruden vores to skydehold, så var KSN-teltet bemandet af to folk fra kompagniet: Helle Schou-Hansen, som konstant ajourførte, hvor alle skydeholdene var henne, og på hvilke baner, og tidspunkter. Winnie Lassen hjalp til. 

Blodsukkeret blev holdt godt oppe med Helles hjemmebagte kage, medbragt fra Langeland. Det gjaldt også de øvrige hjælpere i teltet.

Ingen sultede ude på heden
HVK SFY sørgede for at tingene fungerede. I samarbejde med vore partnere i USAM SYD, og i øvrigt fra hele Fyn.  Vores KC, Per Christiansen, bød velkommen ved morgenparaden lørdag, og han var konstant på farten, for at holde øje med tingene.
Vores forsyningsgruppe var også i ilden. Christina Foli ledede forsyningsslagets gang, og som hjælper fra kompagniet, havde hun Camilla Foli og 2-3 hjælpere fra andre kompagnier. KUF-vognen skabte glæde, når de kom ud med madpakker, chokolade og kaffe. Ros, ros til jer alle.

Gunnar Hansen stod på bane 10 ved nærkampskydningerne, og på bane 8 var der også kendte ansigter fra kompagniet: René Johansen og Annette Mieth. Sammen med dem var Hans Henrik Knudsen på banen.
Christian Bjørkvig var udskrevet som vagt i Borris-lejren, og han passede godt på det hele.Som vanligt deltog også tyske soldater. Her har et par stykker gjort klar til skydning.

 

 

Som reporter for HVK SFY, med fl., så mødte jeg højt humør på alle 18 baner.
Alle arbejdede seriøst og professionelt med deres opgaver. En fornøjelse.

Måske er det uretfærdigt ikke at nævne de øvrige deltagere fra andre kompagnier. De skal også have ros, men denne artikel er en hyldest til vore egne!

Klik her for at se reduceret resultatliste.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring