Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Gruppe klar til opgave

Kammeratskab på heden

Borris skyttestævne 2016.
Af kompagnireporter Palle Christiansen

23-08-2016
​Borris Skyttestævne 2016, blev holdt i weekenden den 12.-14. august. Der deltog i alt 97 skytter, fordelt på 16 skydehold.
107 hjælpere var med til at få det hele til at forløbe glat. Der var konkurrenceskydning på 18 baner. Ånden fra Borris berømte skyttestævne viste sig igen i år levedygtig, som aldrig før.
Skydeleder Erik Koll, HVK SFY, og hans team, gjorde det igen. Instruktørernes og hjælpernes gode humør, smittede af på selv de mest regnvåde skytter!

De skydemæssige færdigheder
Den skydning, som blev sat i gang for 31 år siden på Nordenbro af Erik Koll, kører nu som et stort og velsmurt, årligt stævne i Borris skydeterræn. Det sker i et tæt samarbejde mellem HD FYN og HVK SFY, med Erik Koll som primus motor.
Skyttestævnets formål er at øve og udbygge de skydemæssige færdigheder, samt at rutinere skytterne i våbenbetjening på deres personlige våben.

Vi skal have det godt sammen!
Skytterne vender tilbage år efter år, som en boomerang, sagde en af de deltagende skytter – og vi er kommet igen i år for at have det godt sammen. Det sociale samvær er i centrum. Men det skader da heller ikke oplevelsen, hvis man også får en god skydning sideløbende!

Øv, øv!
Det er et stævne som kræver stor planlægning, helt ned til den mindste detalje, for at få det hele til at fungere. Men det gør ikke planlægningen nemmere, når hele 32 tilmeldte skytter blev væk, eller meldte fra i sidste øjeblik. Det kræver en del omrokeringer på den igangværende operation. Forhåbentligt er der ikke nogen som er blevet hjemme, fordi vejrudsigten truede med regn?
OK, indrømmet. Vejret var træls til tider om lørdagen. Stangregn og byger kom og gik. Skytten Jens Frandsen fra Odense/Dalum sagde: Regn er intet problem for en gammel patruljemand.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring