Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Der er stadigvæk pladser tilbage på LPU-BOOTCAMP 2019 ved Uddannelsescenter Sjælland

Nu har du endnu en chance for at tilmelde dig LPU-Bootcamp i år. Uddannelsescenter Sjælland afholder nemlig LPU-Bootcamp fra d. 2.-25. august 2019. Tilmeldingsfristen er d. 17. juni på HJV.dk, HJV-app og via din egen enhed.

03-06-2019

Passer datoerne for LPU-Bootcampen v/ Uddannelsescenter Fyn-, Syd- og Sønderjylland ikke lige ind i dine sommerplaner, så har du muligheden for at nå at tilmelde dig LPU-Bootcampen v/ Uddannelsescenter Sjælland. Konceptet er dog præcist det samme. Heller ikke her behøver du at tilmelde dig alle 4 moduler, men du er velkommen til at følge enkelte moduler så længe, at du har gennemført modulet, der ligger forud for det eller de moduler, som du tilmelder dig. Vi anbefaler dig dog at tage LPU 3 og 4 i forlængelse af hinanden – og vil du ikke gå glip af det fantastiske sammenhold og en oplevelse og venner for livet, så bør du tilmelde dig hele bootcampen. 

HVAD ER LPU?
LPU er den lovpligtige militære uddannelse for Hjemmeværnet, som skal gennemføres af alle nye medlemmer, der ikke har aftjent værnepligt eller har en tilsvarende uddannelse i Forsvaret. Uddannelsen består af 4 moduler, som alle skal være gennemført inden 3 år fra din optagelse i Hjemmeværnet. Derudover tilstræbes det, at det første modul gennemføres inden for det første år.

KONTAKT 
Har du spørgsmål, så kontakt venligst premierløjtnant René Hansen på hvs-u-sj-03@mil.dk / 21 44 91 73



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring