Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Hjælp - vi mangler kursister til de nye LOG-specialistkurser!

Vi mangler stadig deltagere på vores to nye Logistikspecialistkurser (tidligere Forsyningsbefalingsmand), der derfor er i fare for at blive aflyst! Vi håber derfor, at I sidder nogle derude, der gerne vil med på kurset, men bare har glemt at tilmelde jer.

19-02-2018
​Det er sidste chance nu – og vi har derfor åbnet for tilmelding på hjv.dk igen. Tilmeldingsfristen for begge kurser er d. 21. februar.

LOG-specialistkursus 2: 11 – 15 MAR

LOG-specialistkursus 1: 15 – 18 MAR


Hvad lærer jeg på LOG-specialistkursus 2?
Logistikspecialist 2 er den uundværlige praktiske gris. Det er dig, der har styr på at transportere ammunition og andet materiel til underafdelingens aktiviteter, at foretage måltagning og iklædning af de nye medlemmer og hjælpe de uheldige med at udfylde blanketter for tabt/beskadiget materiel – blandt mange andre ting.

LOG-specialist er en funktionsuddannelse, og kræver ikke andre forudsætninger end at du har din fulde LPU samt ADR KAP 1.3 chauffør (transport af farligt gods).


Hvad lærer jeg på LOG-specialistkursus 1?
Logistikspecialist 1 er befalingsmanden, der har det materielfaglige overblik og kender sikkerhedsbestemmelserne til bunds. Du samarbejder med underafdelingschefen og tager selv ansvar for planlægning og udførelse af underafdelingens praktiske opgaver – som fx det årlige våbeneftersyn. Til at hjælpe dig har du (forhåbentlig) en logistikspecialist 2.

Forudsætninger: LPU, modul 1-4, ADR KAP 1.3 chauffør samt pakker, afsender og modtager, LOG-specialistkursus 2 samt Gruppeførerkursus, modul 1.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224