Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Varde Byråd besøger Hjemmeværnsskolen

I forbindelse med byrådets besøg ved de forskellige garnisoner i Varde Kommune var byrødderne i dag forbi Hjemmeværnsskolen i Nymindegab.

11-08-2022

​Solen står højt og skinner på den blå himmel, og i dagens anledning har skolechef og oberst Flemming Meinertz valgt at holde sit oplæg om Hjemmeværnsskolen foran den gamle hjemmeværnsskole med udsigt over Ringkøbing Fjord. Et setup, der imponerer samtlige gæster, da de ankommer til stedet.


Skolechefen holder sit oplæg om Hjemmeværnsskolen.


Efterfølgende er der tid til spørgsmål.


Inden turen atter går hjem for byrødderne, er der også plads til smalltalk.


Hjemmeværnsskolen er det sidste stop på byrådets garnisonstur efter besøg ved Hærens Efterretningsregiment og Hærens Sergentskole på Varde Kaserne, ved Danske Artilleriregiment på Oksbøl Kaserne samt Brikby.

”Vi er stolte af Varde Kommunes 3 stærke kaserner. Det er vigtigt, at vi bevarer det, vi har, ved at være gode til at spille sammen. Jeg mødes jævnligt med de 3 garnisonskommandanter, hvor vi sammen skal gøre det til en styrke, at Varde Kommune har 3 garnisoner”, fortæller Vardes borgmester Mads Sørensen (V) og fortsætter: ”Jeg har været i Nymindegablejren nogle gange. Det er et fantastisk sted. Jeg tror, at alle, der kommer til området, hæfter sig ved den smukke natur og roen”.  


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring