Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt køretøj på Gavnøvej

Fra den 26. juni har Hjemmeværnsgården på Gavnøvej fået en ny pensionær. 
Èn af 120 styks Mercedes VITO er nu fast stationeret hos Infanterikompagni Herning Nord.

27-06-2020

​​​​​​

Tekst & foto: IT-SPEC​ Fl. (Guffy) Søgaard & webredaktør J. Krätz Andersen

 

Kompagniets IT-SPEC Guffy er udpeget som køretøjsansvarlig. Torsdag var han i Skive for at hente det nye køretøj. Efterfølgende er der monteret nøgleboks ved porten. Det betyder at vi ikke altid er tvunget til at skulle på Teglvænget for at hente et køretøj.

IMG_1841.JPG

Dette betyder dog ikke at det er kompagniets bil. Den skal bookes ad de normale kanaler af alle hjemmeværnsenheder, ud fra princippet; "først til mølle!"

Placeringen kan blive en lille lettelse for kompagniet, men skal vi flere af sted, må der stadig bookes køretøjer andre steder.

 

Kapaciiteten er inklusiv chaufføren 8 m/k med udrustning, våbenskuffen fra FIK er erstattet af faste monteringer bag sæderne. Sæderne er ikke spejlvendte som i FIK, men som i de gamle VW busser. Der er ingen hundebur og ej heller en fast væg mellem kabine og lastrum. Førstehjælpspakken er anbragt ved den første række sæder.


Og husk at rengøre bilen efter brug, det burde være helt naturligt!

Yderligere oplysninger vedrørende "VITOEN" fås hos Guffy.​


Fakta

Nu​ er der stationeret en Mercedes VITO på Gavnøvej.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring