Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Utrolig flot dagligt beredskab

For generalmajor Jens Garly er der ingen tvivl. Hjemmeværnet løfter opgaven med støtte til Forsvaret og samfundets beredskab utrolig flot.

11-09-2019
​​​​​Et højt beredskab til gavn for samfundet var en af de ting, som chefen for Hjemmeværnet generalmajor Jens Garly drøftede med chefen for Landsdelsregion Øst oberst Lennie Fredskov Hansen, under et besøg hos landsdelsregionen på Kastellet i København. 

- Jeg oplever, at vores frivillige hjemmeværnssoldater løfter beredskabsopgaven utrolig flot. Uanset hvornår vi kalder, stiller de op, når Hjemmeværnet bliver bedt om at hjælpe eller støtte vores samarbejdspartnere, lyder det fra Jens Garly. 

For generalmajor Jens Garly lykkes Hjemmeværnet bl.a. så godt, fordi der ligger uddannelse og et militært system bagved det frivillige engagement. 

- Det er helt centralt, at man som soldat i Hjemmeværnet uddanner sig. Samtidig har vi en volumen, som betyder, at vi med udgangspunkt i de frivilliges dedikation og engagement kan støtte Forsvaret, politiet og samfundet, når der er behov. Jeg oplever også, at vi har nogle fagligt dygtige ansatte, som er ambitiøse og professionelle i deres opgaveløsning. Det er et vigtigt fundament i en frivillig militær organisation slutter generalmajor Jens Garly.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring