Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Holdfører til grænsekontrolstyrke Øst søges!

Vil du lede GKSE opgaveløsning til støtte for Politiets midlertidige grænsekontrol ved Rødbyhavn og Gedserhavn? Vil du have ansvar for indsættelsen af 44 vagtmænd gennem ledelse af to gruppeførere? Så er det muligvis dig, vi søger.

04-04-2019

For at komme i betragtning skal du:

Være aktiv i Hjemmeværnet og have gennemført LPU 1-4

Kunne løbe 3000 meter på 18 minutter

Kunne godkendes ved egen distriktschef

Kunne godkendes af Politiet

Have gennemført delingsførerkursus eller tilsvarende ved HVS.


Det vil være en fordel, såfremt du har fungeret som delingsfører, næstkommanderende eller kompagnichef ved et hjemmeværnskompagni. Vi søger en erfaren leder til stillingen, og det vil derfor være en betydelig fordel, såfremt du har været ansat i Forsvaret som mellemleder eller leder.

Vi tilbyder en stilling med ledelsesansvar for en højt profileret operativ opgave med stor bevågenhed. Du ansættes som premierløjtnant på en tidsbestemt kontrakt.

For at komme i betragtning skal du sende en motiveret ansøgning samt CV fra din MA.nr.@hjv.dk mail senest 21. april 2019. Der gennemføres samtaler og kontrol af fysisk træningstilstand i uge 17. Tiltrædelsestidspunktet forventes at være 08. maj 2019

Spørgsmål og ansøgning kan rettes til MJ C. E. Holland, chef for operations- og uddannelsessektionen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster på HDSLF-CHOPU@hjv.dkHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring