Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ændringer i stabskompagniet pr 01 DEC 2021

Stabskompagniet skifter skydelærer og forstærker stabsdelingen.

19-11-2021

Ændringer i stabskompagniet.

Vores skydelærer oversergent Inger Olesen overgår pr. 01 DEC 2021 til funktionen som stabsdelingsfører for stabsdelingen ved Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland. Der skal lyde en stor tak til Inger for de mange år som kompagniets skydelærer - og ønskes held og lykke med de nye udfordringer. Inger fortsætter med sit rådsarbejde og er fortsat formand for paroleudvalget.

Samtidig tiltræder Steffen Skov som skydelærer ved stabskompagniet, Steffen har tidligere været skydelærer ved Infanterikompagniet i Holstebro. Steffen virker også som faglærer for skydesikkerhed ved hjemmeværnsskolen​​. Steffen ønskes velkommen til stabskompagniet og held og lykke i sit virke.

Danick Wiberg som har haft funktionen som signalbefalingsmand i kommandodelingen, skifter til stabsdelingen ved Hjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland pr. 01 DEC 2021 hvor han tiltræder stillingen som næstkommanderende og operationsbefalingsmand i delingen. Danick ønskes held og lykke med de nye udfordringer.

/Chefen


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring