Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ændringer i stabskompagniet pr foråret 2022

Tiltrådte befalingsmænd i stabskompagniet og nyt om delingsdepot.

02-06-2022

Nyt fra Stabskompagniet.

Nu har der ikke været nyt de sidste par måneder så her en lille opsamling.

Ved nytårsparolen blev der gennemført formel kommandooverdragelse, hvor kaptajn Birgitte afgav kommandoen og kaptajn Jan tiltrådte formelt efter at havde været i stillingen i et par år.

Kaptajn Birgitte forsætter som næstkommanderende og kommandant i hovedkvarteret.

I den forgangne periode er der også sket følgende ændringer i stabskompagniet.

Jack er tilgået stabskompagniet pr februar og er tiltrådt som næstkommanderende for bevogtningsdelingen og blev ved denne lejlighed udnævnt til sergent. Efterfølgende har Jack gennemgået uddannelse ved Hjemmeværnsskolen som næstkommanderende deling og blev pr 15. maj udnævnt til oversergent.
Vi ønsker Jack velkommen til stabskompagniet og held og lykke med de nye opgaver.

Jon er tilgået stabskompagniet pr januar og er tiltrådt som sektionsfører i logistikdelingen hvor han bland andet skal lede det fremskudte forsyningspunkt. Jon blev udnævnt til oversergent ved tiltrædelsen.
Vi ønsker ligeledes Jon velkommen til stabskompagniet og held og lykke med de nye opgaver.

Vi har i april/maj gennemført vores skydelejr i Hevring - læs mere om det i et andet opslag her på hjv.dk eller på facebook.

Stabskompagniet har endeligt fået tildelt det længe ventede depot/delingsdepot hvor vores forsyningsbefalingsmand oversergent Johnny er ved at samle folk til et "brush-up", så hvis du har kompetencer​​ indenfor håndværk og vil hjælpe med - så kontakt Johnny med din hjælp.

Kompagniets befalingsmænd er så småt begyndt at se ind i aktiviteterne for 2023. Der kommer senere en oversigt over vigtige datoer i 2023.

Til sidst en lille opfordring.
Der dumper skarpe operative bevogtningsopgaver ind, og her til skal der bruges en del soldater og i særdeleshed på hverdage.
Hvis du har muligheden for at anvende nogle fridage/afspadsering i oktober-november så kontakt din fører. Hvis du er i stabe eller støttende sektioner/elementer og ønsker at støtte så kontakt enten næstkommanderende eller jeg.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring