Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​"Indlæg" fra Feltpræst Line T. Svendsen

STHVKSEJ Juleafslutning

Takker af til en velfortjent juleferie

14-12-2015

​Mange mødet op med godt humør og store forventninger til Stabskompagniets juleafslutning Tirsdag den 8 december. Da programmet for aftenen var stort var mødetidspunktet sat til kl. 17.00.

Det første på "programmet" var vores feltpræst Line T. Svendsen som skulle holde en lille "gudstjeneste". Godt hjulpet af 4 musikere fra Marinehjemmeværnets Musik- og Tamburkorps.

Næste punkt, som også levede op til de tidligere års glæde var forsyningsgruppens julebord og igen i år havde Annemarie og forsyningsgruppen formået at stable et overdådigt julebord på benene, Sild , fiskefileer, æg og rejer, leverpostej og jeg kunne blive ved. Hvis nogen var sultne efter dette overdådige bord var de selv skyld i det. Rigtig mange "tak for mad".

 

Inden vi kunne komme til det sjove var der udlevering af gradstegn og diplomer og Distrekt chef Thomas Pedersen fik også lidt tid til at opdatere os om nyhedder fra Distrikt, region og øvrige ting der rører sig i det store Hjemmeværn.

 

          

 

 

Efter lidt benstrækning og oprydtninge på julebordet var det tid for lidt magi. Jesper Vulf viste os hvad kort også kunne bruges til.

 

 

 

 

Nu var det så tid til at få udløst spændingen. Bankopladerne blev fundet frem. Alle havde jo fået besked om at tage en lille gave med og nu skulle disse gaver så fordeles/uddeles/vindes og der var mange. Fordelt blev gaverne, nogen siger retfærdigt og andre siger uretfærdigt, men med mange sidegevinster lykkedes det at tømme bordet.
 
 


En rigtig god aften blev afrundet med Kompagnichefens "rigtig god jul og godt nytår" til alle kunne vi begive os hjem med endnu et vellykket arrangement i "bogen" om sammenhold og kammeratskab i hjemmeværnet.

RIGTIGT GOD JUL OG GODT NYTÅR.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224