Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

2024 skydes i gang med nytårsparole

Traditionen tro er året blevet skudt i gang med en nytårsparole b.la. med deltagelse Varde Kommunes borgmester, Mads Sørensen, og tidligere ansatte ved skolen. Gudstjenesten fandt dog ikke sted i Lønne Kirke, men i Gl. Spisesal i Nymindegab...

09-01-2024

​...grundet opvarmningsudfordringer.

Til den historieinteresserede læser var Gl. Spisesal oprindeligt en kirkesal, dengang tyskerne byggede lejren.

Nytårsgudstjenesten blev afholdt af vores feltpræst Thue Jensen, og det var hans sidste i hjemmeværnsskoleregi, da han går på pension i næste måned. Det betyder, at skolen snart får en ny feltpræst. Thue vil dog fortsat være tilknyttet skolen med sin store ekspertise inden for Nymindegablejrens historie.

 


Efter gudstjeneste og brunch sagde skolechef og oberst Flemming Meinertz også et par ord og kårede årets medarbejder samt overrakte skolechefens mønt.



Årets medarbejder er Therese B. Sørensen, der har sit daglige virke på Marinehjemmeværnssektionen Slipshavn. Har du været forbi Slipshavn, har du helt sikkert hilst på Therese, der er den første, du møder – både som kursist og instruktør – når du ankommer. Hun er altid hjælpsom og yderst serviceminded og løser sine opgaver med stor kvalitet og højt, smittende humør.



Fra Uddannelsescenter Sjælland er kaptajn Kenneth Sejr skolechefens mønt rigere. Kenneth har du måske mødt på en af vores patruljeuddannelser. I forbindelse med sin udnævnelse til kaptajn har han været på Hærens føreruddannelse, hvor han har klaret sig så godt, at det har resulteret i en topplacering. At vise dygtighed på en af Hærens uddannelser, smitter også af på Hjemmeværnet, og det gør Kenneth til en fremragende ambassadør for ikke kun skolen, men hele organisationen.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring