Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Generalen på rundtur i Hjemmeværnet

Generalmajor og chef for Hjemmeværnet, Jens Garly, har i dag været forbi Hjemmeværnskolen i Nymindegab ifm. sin rundtur i Hjemmeværnets fastansatte struktur.

11-10-2022

I øjeblikket er generalmajor og chef for Hjemmeværnet, Jens Garly, rundt i landet for at besøge Hjemmeværnets fastansatte struktur for at blive klogere på, hvilke faktorer Hjemmeværnet er udfordret af og, hvilke forbedringsforslag der skal arbejdes videre med.

I dag er Garly nået til Hjemmeværnsskolen i Nymindegablejren, hvor han har haft tid med hver sektion for at lære sektionen og dens opgaver bedre at kende og høre det sektionsspecifikke syn på, hvor Hjemmeværnet befinder sig på nuværende tidspunkt.

”Det er vigtigt for mig, at jeg kommer rundt og taler med Hjemmeværnets fastansatte, hvor de arbejder til dagligt. Kun på den måde kan jeg få en direkte dialog og et godt indtryk af, hvilke ting vi er udfordret af og, hvilke gode idéer vi skal arbejde videre med. Under mit besøg på Hjemmeværnsskolen har jeg fået bekræftet, at skolen også oplever nogle af de udfordringer, vi kender til på nogle af støtteområderne. Derudover kan jeg se, at Hjemmeværnsskolen stadigvæk leverer en super god og meget professionel og dedikeret indsats til gavn for Hjemmeværnet”, fortæller generalen.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring