Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsskolen søger skribenter

Hjemmeværnsskolen er i gang med at samle en skribentpulje af dygtige skribenter, der har tid og lyst til at skrive om alle de gode historier, som findes på Hjemmeværnsskolen. Er det noget for dig? Så læs videre her!

26-11-2019

Hjemmeværnsskolens skribentpulje skal biddrage med længere historier på HJV.DK samt kortere historier til Hjemmeværnsskolens officielle facebookside og uddannelsescentrenes facebookgrupper.

Du vælger selv, hvor meget du har tid og lyst til at biddrage med. Hvilke historier du skal skrive om, aftales med Hjemmeværnsskolens Kommunikations- og Pressemedarbejder. Her kan du også få råd og vejledning omkring dit skrivearbejde.

Dine historier skrives som udgangspunkt ved at besøge Hjemmeværnsskolens aktiviteter enten i Nymindegab, på et af vores uddannelsescentre eller på Marinehjemmeværnssektionen Sliphavn. Derfor bliver du også koblet til det uddannelsessted, der ligger tættest på din bopæl.   

Jobbet er frivilligt, men vi dækker selvfølgelig omkostninger til kørsel. Instruktørvederlag gives ved større opgaver.

Vi ønsker:

  • Du skal være dygtig til at formulere dig på dansk, skrive grammatisk korrekt og god til kommaer.
  • Du er god til at overholde aftaler og deadlines.
  • Du tager gode billeder. Det behøver dog ikke at være med et professionelt kamera.
  • Du er åben, nysgerrig og kreativ – og kan lide at tale med mange forskellige mennesker.

Lyder det, som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte Hjemmeværnsskolens Kommunikations- og Pressemedarbejder, Hasna Eggers, på hvs-pla-ip@mil.dk og 51 20 06 94.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring