Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nytårsparole og velfortjente overrækkelser

I går afholdte Hjemmeværnsskolen den årlige nytårsparole, hvor også 4 af skolens medarbejdere modtog en velfortjent overrækkelse af forskellig karakter.

15-01-2020

I går var Hjemmeværnsskolens medarbejdere, tidligere medarbejdere. Vardes borgmester Erik Buhl og kommunaldirektøren i Varde Kommune, Mogens Pedersen samlet i Lønne Kirke til Hjemmeværnsskolens årlige nytårsparole ved skolens feltpræst, Thue R. Jensen.




Derefter gik turen tilbage til Hjemmeværnsskolen, hvor den stod på frokost og tale af oberst og skolechef, Jens Sund. Efter talen modtog 4 af skolens medarbejdere en velfortjent overrækkelse af forskellig karakter.

  • Andreas C. Carstensen, IT-assistent på Hjemmeværnsskolen, modtog en medalje for såret i tjeneste for sin udsendelse som sergent.

  • Henning Thisgaard, Hjemmeværnsskolens nye myndighedsbefalingsmand, blev udnævnt til chefsergent.

  • Dennis Christensen, Oversergent på Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Sjælland, blev udnævnt til seniorsergent og modtog et legat fra Varde bys Garnisonsfond på 3000,- som årets medarbejder for sin særlige indsats i kraft af at fremme et godt arbejdsmiljø, hjælpsomhed og ansvarlighed.
 

  • Christen Broberg Jensen, Kommandørkaptajn og tidligere stabschef på Hjemmeværnsskolen, modtog en gave, som tak for sit store arbejde med bogen 'Lederskab i Hjemmeværnet – Håndbog til inspiration og refleksion'.


Efter en god frokost talte borgmester Erik Buhl, hvor han bl.a. takkede skolechefen for det gode samarbejde.

Afslutningsvis var der informationsmøde og snak for tidligere ansatte på Hjemmeværnsskolen.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring