Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Thor Agri vandt Årets Instruktør

I weekenden blev Årets Instruktør kåret ved Instruktørsamling i LEGOLAND Hotel & Conference. Vinderen blev Thor Argi fra Politihjemmeværnskompagni Næstved.

21-11-2022

​Som en tradition, der startede sidste år, kårer Hjemmeværnsskolen hvert år Årets Instruktør ved Instruktørsamling.

I år løb 25-årige Thor Agri fra Politihjemmeværnskompagni Næstved med prisen. På trods af sin unge alder er Thor en instruktør med et højt fagligt niveau – både på Hjemmeværnsskolen og i sin underafdeling. Samtidig er Thor et godt forbillede, siger aldrig nej til at hjælpe sine kollegaer samt kursister og var en stor drivkraft bag tilblivelsen af den nye bevogtningshåndbog. Dette var nogle af de fine ord, en rørt Thor fik med på vejen, da han vandt prisen.


”Det er overvældende. Jeg er enormt glad, og anerkendelsen betyder meget. Det fantastiske ved det her system er, hvis du giver meget, får du også lov til mange ting. Hvor ofte får en 22-årig lov til at undervise et hold på 30 personer ude i det civile?”, udtalte Thor, der var 22, da han begyndte som instruktør på Hjemmeværnsskolen.


Instruktørsamling i LEGOLAND
I weekenden blev Instruktørsamling afholdt i LEGOLAND Hotel & Conference. Her var ca. 120 instruktører samlet for at kompetenceudvikle sig på 3 af de 8 workshops, Hjemmeværnsskolen havde forberedt. Instruktørerne kunne f.eks. fordybe sig i det pædagogiske grundlag, grafisk facilitering, taksonomihjulet, Moodle og meget mere. Peter Mygind lagde også vejen forbi med foredraget ”Du kan, hvad du vil – Jeg kunne, hvad jeg ville”.

 

 

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring