Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kom til hjertestarterdagen

D 16. oktober er det EU's hjertestarerdag og Landsdelsregion deltager for første gang i Odense, Aalborg og Holstebro

15-10-2018

For første gang deltager Hjemmeværnet ved Hjertestarterdagen, og i den forbindelse var udvalgte førstehjælpsinstruktører og sminkører til møde på Forsvarets Sundhedstjeneste, hvor de sidste detaljer kom på plads og kontaktinformationer på de udvalgte steder blev videregivet til de lokale aktører.

D. 16. okt er det EUs Hjertestarterdag og Hjemmeværnet har indgået samarbejde med Dansk Råd for Genoplivning og er fagligt støttet af Forsvaret Sundhedstjenste om at have stande rundt omkring i Jylland og på Fyn.

I år kan man møde Hjemmeværnet i Rosengårdscenteret i Odense, Friis Shoppingcenter og Kennedy Arkaden i Aalborg og Bibliotektet i Holstebro. Vores frivillige førstehjælpsinstruktører fra Hjemmeværnet vil i dagens anledning stå og tage imod familier, der er ude for at nyde ferien. Der vil være mulighed for at prøve at lave Hjertelungeredning og prøve en hjertestarter. Vores sminkører vil også være til stede og børn og voksne kan få sminket alt fra harmløse hudafskrabning til seje snitsår.

I deres normale virke er vores frivillige soldater med når der uddannes soldater både nationalt og internationalt inden for forskellige områder af førstehjælp i forskellige dele af forsvaret, herunder specialstyrker, og politi. Vi glæder os til at se dig og din familie. Del gerne vores gode budskab, så så mange som muligt får mulighed for at møde os.​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224