Topbanner

Nyhed

FTX 2017 - Distriks øvelse.

Husk nu distriktes årlige øvelse fra d. 14 til 17 September. Denne gang er der virkelig arbejdet på at gøre øvelse spændende, så overtal familien og arbejdsgiver så du kan deltage.

12-08-2017
​Øvelsen kommer til at foregå i HDSLF ansvarsområde, og vil foruden K skydninger, bære præg af den tid vi lever i. Vi skal være klar når samfuindet kalder derfor er det vigtigt at få trænet vores færdigheder.

Dette lige fra vores militære evner til vores effektive hjælp til samfundet. Dette vil øvelsen bære præg af.

Så se nu om I ikke kan finde tid i jeres kalender og få jer tilmeldt. Vi varslede øvelsen allerede sidste år, netop så I netop havde mulighed for at få planlagt øvelsen ind i jeres planer.

HDSLF arbejder pt på højtryk for at skabe så realistisk ramme som muligt for øvelsen, så hvis I virkelig mener, at I er medlem for at gøre en forskel for samfundet og være klar når det gælder, er FTX øvelsen et rigtig godt sted at vise det.

Derfor håber jeg at kompagniet kan stille så mange folk som overhovedet muligt, så vi endnu engang kan vise at vi er meget mere end bare et politikompagni. Vi er en troværdig militær samarbejdspartner der tager vores ansvar og vedligeholdelse af uddannelse alvorligt.

Derfor håber jeg at I finder tid, så vi endnu engang kan vise HDSLF at vi bare er gode og tager vores medlemskab af hjemmeværnet alvorligt.

Vi ses på FTX 2017

Fakta

Øvelsen gennemføres som de øvrige øvelser HDSLF har gennemført siden 2013. Dog tilpasset den nye virkelighed vi lever i.
 

 Seneste nyheder

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224