Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnsflotille 132 Horsens

​​​​​​​​​​​​​​Velkommen til ​Marinehjemmeværnet i Horsens

Marinehjemmeværnet løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for ​farvandsovervågning, redning, havmiljø og bevogtning.
I samarbejde med, Politi, SKAT, kommuner og havforskere deltager Marinehjemmeværnet også i løsningen af en række civile opgaver.
Marinehjemmeværnets fartøjer er udrustet med hurtigtgående gummibåde, moderne navigations- og kommunikationsudstyr samt udstyr til redning og havmiljøopgaver. Fartøjerne ligger i havne rundt om i hele landet. De frivillige besætninger er parate til at rykke ud hele døgnet inden for en time.
 


Bliv frivillig i Marinehjemmeværnet.MHV-804-01-20.jpg

Marinehjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for havet og sejlads og et ønske om at gøre en forskel.

Dine muligheder​

Har du lyst til at v​ide mere om Marinehjemmeværnet i Horsens og dine muligheder for at gøre personlig kariere med fede oplevelser, bedes du sende en mail til :                      hvf132-rekspec1-2@hjv.dk                  og vi vil efterfølgende kontakte dig

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring