Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Optagelses procedure

Optagelsesprocedure 
Har du lyst til at være med, så kontakt kompagnichef Mark Højer Jensen tlf 72440851 og aftal en tid til orienteringssamtale.
Du finder de lokale enheder ved at skrive dit postnummer i søgefunktionen i spalten til højre, vælge enhed og gå ind under kontaktinfo.
Ansøgningens vej
 

optagelse billede.gifKlart mål om tiden til behandling af din ansøgning

Din ansøgning gennemgår en grundig, og derfor også ret tidskrævende behandling. Vi ønsker naturligvis, hurtigst muligt at afklare om hjemmeværnet kan indgå en kontrakt med dig og har derfor sat et mål for sagsbehandlingstiden.
Hvis man hører til blandt den store gruppe af ansøgere, der umiddelbart lever op til de krav der er beskrevet i Lov om hjemmeværnet § 7, og man i øvrigt har udfyldt ansøgningsskemaet rigtigt, vil vi kunne behandle ansøgningen inden for 12 uger.
 
Når en ansøgning om medlemskab af Hjemmeværnet er godkendt ifølge optagelsesproceduren bliver der fremsendt en kontrakt med Hjemmeværnet og først når den er underskrevet er ens medlemskab gyldigt og tildelingen af medarbejder nummer bliver aktuelt.
Når et medlem har modtaget sit medarbejdernummer kan der tages endelig måltagning til uniform og enkeltmandsudrustning.
 Iklædning 001.jpg

 
                 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring