Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed

Nyt digitalt fjernundervisningskursus i Informations- og Persondatasikkerhed frigives på FELS/Atutor i dag og SKAL gennemføres af alle ansatte og frivillige i Hjemmeværnet.

09-01-2020

Hjemmeværnsskolen er klar med et nyt digitalt fjernundervisningskursus i Informations- og Persondatasikkerhed på FELS/Atutor i dag. Kurset tager 30-45 minutter og SKAL gennemføres af alle ansatte og frivillige i Hjemmeværnet. Derudover bliver det en forudsætning for tilstedeværelseskurser, hvor persondatasikkerheden behandles yderligere - f.eks. vores nye Informationskursus.


Kursets formål er at give dig viden om de basale krav til beskyttelse af Hjemmeværnets informationer og gøre dig i stand til at være opmærksom på truslerne. Disse færdigheder er et krav til alle ansatte og frivillige i Hjemmeværnet.

Fjernundervisningsforløbet er opbygget af 12 dilemmaer bestående af animationsvideoer med tilknyttende spørgsmål, som skal besvares, inden den afsluttende test kan gennemføres. 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring