Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst
Vis fra hele hjv.dk
29-01-2020

Ophold på flyvestation: ’Kurset, der gør dig i stand til at færdes selvstændigt på en flyvestation’

Hvordan opnår den frivillige i Flyverhjemmeværnet de færdigheder, der kræves for at opholde sig selvstændigt på en flyvestation? Og hvilke færdigheder kræver det egentlig? Find ud af det lige her!
28-01-2020

Grundlæggende Instruktørkursus: 'Hjemmeværnsskolens populære dreng i klassen - også udenfor skolen'

Viden, kompetence og færdigheder, taksonomiske trin og afkodning af læringsmål. Der er masser af begreber at holde styr på, når Hjemmeværnsskolen byder på Grundlæggende Instruktørkursus.
28-01-2020

Hovmesterkursus: 'Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke'

Ej heller de frivillige marinere ombord på Marinehjemmeværnets grå skibe. Derfor afholder Marinehjemmeværnsskolen Slipshavn tre hovmesterkurser om året for at sikre en løbende forsyning af frivillige madmødre og -fædre. Læs her, hvordan det forløb!
24-01-2020

Snart kan du nemt få et hurtigt overblik over Hjemmeværnets organisation, historie, etc.

I øjeblikket udarbejdes 4 fjernundervisningsmoduler til det nye informationskursus. Hjemmeværnsskolen tog en snak med teamet bag modulet om Hjemmeværnets organisation, historie etc., der lige nu sidder på skolen og arbejder med modulet.
24-01-2020

Overvejer du at tage på Sommerkursus? Så hop ind på HJV.DK og se, hvilke kurser vi kan tilbyde dig i det nye kursuskatalog!

Hjemmeværnsskolen er klar med det nye kursuskatalog, hvor du kan se, hvilke spændende kurser vi kan tilbyde dig i uge 27 i Nymindegab.
24-01-2020

Sygedomsbehandler C i skibe: 'Søens kompetente samaritanere'

Sygdomsbehandleren er en nødvendighed, når der opstår sygdom eller uheld ombord. Hjemmeværnsskolens skribent var i går forbi Slipshavn for at se, hvordan Marinehjemmeværnet uddanner nye sygdomsbehandlere på kurset, ’Sygdomsbehandler C i skibe’.
21-01-2020

Bliv din egen træner: 'Vil du forbedre din kondition og sundhed?'

I weekenden var en af Hjemmeværnsskolens skribenter forbi 'Bliv din egen træner' i Nymindegablejren. Har du brug for noget mere viden for at vedholde dit nytårsfortsæt laaangt ind i 2020, så er kurset lige noget for dig!
21-01-2020

Bliv forsynings- og uddannelsesbefalingsmand ved Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Sjælland

Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Sjælland søger lige nu en forsynings- og uddannelsesbefalingsmand. Er det dig?
20-01-2020

Ind i det nye år med optimisme

Oberst og skolechef Jens Sunds nytårshilsen.
16-01-2020

Næsten 400 er godt i gang med det nye FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed

Det går strygende for gennemførelsen af det nye, obligatoriske FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed. Næsten 400 er godt i gang.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring