Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

WIFI! Ny router og hurtigere forbindelse til det trådløst netværk.

Uge 43 blev der hvor opgradringen på det trådløse netværk skete!

26-10-2020

Tekst & foto: Guffy ITSPEC2. 

Der skulle 2 dage til at få vores nye router og den nye hastighed op kører som aftalt!

Torsdag var aftale med Leif Roer IT fra Regionen/PIT, til hjælp med at få router installeret korrekt samt op og kører, ja det med at kører . . . det kørte ikke så godt.
Selv efter at Leif fik ringet til TDC support og havde dem i røret længe, ventetid og kaffetid går hånd i hånd når man har TDC support på linie. Vi sku' så venter "lidt" på at TDC ringet tilbage og meldte klar og derefter vil der går 20 minuts tid.
Desværre var vi nød til at ringe igen, det ente med at vi fik den besked at de lige skulle arbejde med et eller andet ved dem og så ville det være i orden til aften eller i morgen fredag.
Det var Leifs kodeord til at bryde op og tage hjem til hans hjemmearbejdsplads så blev Guffy tilbage og brugt ventetiden på at ordne nogle ting bl.a. sikker trådløs netværk forbindelse på alle kompagniets maskiner samt printer, men da de forskellige wifi hastigheds test stadig ikke hen under aften viste det ønske resultat trak også Guffy stikket for i dag.​

   

Fredag vente Guffy tilbage for at køre et par hastighedstest dog uden større held, der var stadig mangle på hastighed, så måtte TDC support kontaktes igen og igen lidt ventetid og det ente ud i at der skulle en TDC tekniker på banen, første var der ligt lange udsigt til hans besøg imellem d. 23/10 – 28/10 øøhh undskyld dame kan det ikke gøres bedre og efter noget stilhed lød svaret at der sørme var et ledig tidsrum samme dag som blev booket på stedet og det afsted kom igen noget ventetid, dette blev brugt på bl.a. at tilpasse navn og kode på det trådløse netværk til det gamle kendte: INFHVK-HEN og helt samme kode så med lidt held vil de der allerede har et apparat der var parret med det trådløs netværk på Gården ikke opdage noget.
Tekniker ringet fortalt at han tog på centralen og forvente ikke at komme på adressen, men det holdte ikke,
fik besøg af tekniker og en del måle/test udstyr, han var igen på centralen og han så igen var tilbage kunne jeg lave hastighedstest med det ønske resultat.

Vores hastighed på Gården ligger nu imellem 44,5/7,0 og 55,0/12,5 og den gamle forbindelse lå på 9,1/1,2.

Hvis & når man logger på Gårdens trådløse netværk på et af sine privat apparater være sig: mobil, computer, tablet eller ligne, så SKAL man skrive sig på den liste der sider på tavlen i mødelokalet, øverst til højre.
Trådløs netværk med MA nr. + Navn og dato. Kræver både  Hjemmeværnskommandoen og Rigsrevisionen.    

    


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring