Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Stand på Herning Ishockeystadion

4. oktober stillede kompagniet med en stand ved en kamp mellem Herning Blue FOX og Rungsted Seier Capital.

25-10-2021

​​​​Fotos & tekst: 2 INFGRP 2 DEL & Morgan Volis, Jørgen Krätz Andersen, webredaktør/INFHVKHEN


En helt ny opgave, i et helt nyt regi, der i den grad slog rigtig godt igennem. Herning Blue FOX i samarbejde med Morgan Volis afviklede et støttearrangement for veteraner, hvor veteranerne med familie skulle se en ishockeykamp. Hjemmeholdet spillede i camoflagedragter, for at gøre det mere lokalt.

 

Samtidig var der opstillet en kombineret fremvisning af kompagniets materiel og mulighed for at orientere om hjemmeværnet og vore opgaver, og måske få nogle nye medlemmer.


Der var rimelig stor interesse for vor stand og mens ungerne pillede med materiel, snakkede vore folk med fædrene, både soldater og tidligere udsendte.


Kompagniet havde 4 mand fra anden delings anden gruppe og de havde på sin vis nok at se til. Omkring 100 gæster besøgte standen og enkelte spurgte også ind til eventuel optagelse i Hjemmeværnet.

Forlods havde gæsterne fået et lille foredrag om mulighederne for veteraner i samfundet, dialog med arbejdsgivere og sponsorer. Det er et arrangement som ifølge blue FOX skal gentages.

KC har udtrykt stor tilfredshed med indsatsen.


Fakta

Et nyt tiltag:

Stand i forbindelse med ishockeykamp

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring