Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Bliv medlem

Bliv medlem


Det er gratis at være medlem af Hjemmeværnets musikkorps.


Du skal kunne spille enten på messinginstrument eller slagtøj for at blive optaget. Hjemmeværnet stiller instrument til rådighed, hvis du ikke har dit eget, som du gerne vil spille på. 


For at være med skal du optages som frivillig i hjemmeværnet. Du skal derfor være fyldt 18 år og være sund og rask. Optagelse sker på lige vilkår med andre hjemmeværnssoldater, hvor dine sundheds- og strafferetlige forhold undersøges. 

Når du er optaget skal du have minimum 24 timer om året, i praksis er det ikke noget problem i musikkopset, vi har mange flere. 


Uddannelse

Du får en særlig uddannelse for musikere i Hjemmeværnet, men har også mulighed for at deltage i Hjemmeværnets øvrige kursusudbud, hvis du ønsker det. 


Ud over vores almindelige øveaftener om onsdagen afholder vi en til to gange årligt en musikweekend eller øvedag. Her er der fuld forplejning og vi slutter ofte af med socialt samvær. 


Desuden får du mulighed for at deltage i Hjemmeværnets årlige sommerskole, hvor musikere fra alle Hjemmeværnets musikkorps samles og spiller i et Brass Band og et Harmoniorkester.


Kontakt os allerede i dag
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring