Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Bliv medlem​​Det er gratis at spille i Hjemmeværnets Musikkorps. Du får mulighed for at spille sammen med kvinder og mænd over 18 år.

Instrumenter 

Du skal kunne spille enten på messinginstrument eller slagtøj for at blive optaget. Hjemmeværnet stiller instrument til rådighed, hvis du ikke har dit eget, som du gerne vil spille på. 

Medlem af Hjemmeværnet 

Du skal optages som frivillig i Hjemmeværnet. Derfor skal du være fyldt 18 år og være sund og rask. Optagelse sker på lige vilkår med andre hjemmeværnssoldater, hvor dine sundheds- og strafferetlige forhold undersøges. 

Når du er optaget skal du have minimum 24 timer om året, i praksis er det ikke noget problem i musikkopset, vi har mange flere. 

Uddannelse 

Du får en særlig uddannelse for musikere i Hjemmeværnet, men har også mulighed for at deltage i Hjemmeværnets øvrige aktiviteter og kurser, hvis du ønsker det. 

Ud over vores øveaftener om onsdagen afholder vi en til to gange årligt en musikweekend eller øvedag. Her er der jævnligt gæsteinstruktører med og vi fordyber os i de musikstykker, vi skal bruge ved kommende arrangementer.

Du får mulighed for at deltage i Hjemmeværnets årlige sommerskole, hvor musikere fra alle Hjemmeværnets musikkorps samles og spiller i et Brass Band og et Harmoniorkester.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring