Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Der var mange tilskuer til jubilæums koncerten

Koncert på Springvandspladsen i Hjørring

Et af indslagene på Hjørrings Kulturnat var 65 års jubilæumskoncerten af Hjemmeværnets musikkorps, der havde valgt denne aften til at markere fødselsdagen, således at mange Vendelboerne kunne få muligheden for at høre noget dejligt musik.

05-06-2015

Til en militær fødselsdag hører der selvfølgelig marchmusik. Det første nummer som de mange tilskuere kunne lytte til var ”Den Danske Hærs Honnørmarch”. Efterfølgende kunne de tage sig en dans til ”Jalousie, Tango”.
Gennem hele koncerten stod der konstant mellem 30 og 50 tilskuer og lyttede til den meget forskelligartede musik. Bland tilskuerne var Hjørrings borgmester, Arne Boelt, der trods valgkampagnen gav sig tid til at lytte til et nummer eller to. Et af aftenens numre var ”Over the Rainbow”, hvor solisten Morten Haldrup spillede på horn.
 

Morten Haldrup solist på Horn,
spiller Over the Rainbow
 Et andet syn var de mange billeder, der blev taget af forbipasserende, pressefotografer og enkelte optog også lyden – herunder et norsk par. Der var stor applaus efter alle numre og måske også lidt skuffelse at spore, da det sidste nummer “Pirates of the Caribbean” sluttede.
Musikerne blev fotograferet rigtig mange gange
 
 
 
 
 
 
 
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring