Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Musikkorpset ønsker alle en god sommer

Hjemmeværnets musikkorps Nordjylland er klar til ferie, efter to gode arrangementer.

30-06-2015


Lørdag den 27. juni deltog Hjemmeværnets musikkorps Nordjylland, ved åbent hus arrangementet på Flådestation Frederikshavn.  Hele flådestationen summede af liv og der var rig lejlighed til at se og høre om flåden og dens arbejde. Hjemmeværns orkesteret startede med at spille ved hovedindgangen kl. 10., her blev det til en lille stand koncert. kl. 13.00 gik orkesteret en marchtur rundt på flådestationen, inden de spillede en koncert på paradepladsen. Det var et godt arrangement og der var mange der lyttede til musikken. 
 

 
 
 Koncerten ved hovedindgangen
 
Søndag den 28. juni var orkesteret klar igen. denne gang gjaldt det den årlige sommerkoncert i Blokhus. Sommerkoncerten er tit orkestrets sidste samling inden sommerferien og i år var ingen undtagelse. Koncerten blev afholdt på scenen på torvet i Blokhus. Her spillede orkesteret ca 45 min. inden der blev stillet op til marchtur.
Marchturen gik, som tidligere år, en tur ned på stranden, hvor kanonlauget skulle skyde solen ned. Desværre viste sommervejret sig ikke fra sin bedste side, så marchtur og kanonskud foregik i regnvejr. Så er det jo heldigt at der er en god lang sommerferie til at tørre alle tingene.
 
Koncert på Spileren i Blokhus
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring