Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Praktiske oplysninger

​​​​Arrangementerne

Som en del af det samlede forsvar i Danmark, har vi opgaver på Aalborg kaserne. Vi spiller ofte når der er forældredag eller andre parader i Trænregimentet. 

Desuden deltager vi altid i fejringen af “Soldatens dag” 5. september. Vores tilknytning til forsvaret betyder også at vi jævnligt marchere med musik.

Som en del af hjemmeværnet er det en tradition at vi spiller 4. og 5. maj.

Vi afholder selv forårskoncert og julekoncerter.        

 

Dirrigent: Nikolaj Langgaard​​                


Øveaftener

Vi øver hver onsdag kl. 19.30 til 22.00 på Vandstedgaard, Aastrupvej 200 i Hjørring. ​ 

Ud over vores almindelige øveaftener om onsdagen afholder vi en til to gange årligt en musikweekend eller øvedag. Her er der fuld forplejning og vi slutter ofte af med socialt samvær.

Rejser

Med jævne mellemrum arrangeres en udlandstur, hvor vi spiller i forskellige sammenhæng. Vi har flere gange spillet ved Nijmegenmarchen i Holland, deltaget i musikfestival i Albertville, Frankrig og flere gange besøgt Geilo i Norge for at fejre deres nationaldag 17. maj. 

Kan det ikke blive til en tur til udlandet, laver vi en tur i Danmark. Det kan være en tur til København, hvor vi bl.a. spiller Kastelkoncert eller en rundtur i det sønderjyske, med koncerter i forskellige byer. Ud over et væld at oplevelser er rejserne med til at støtte det gode kammeratlige sammenhold, vi har i orkesteret.

Samkørsel

​Som medlem af hjemmeværnet får du kørselsgodtgørelse for transport til tjeneste. Det sker under forudsætning af at der foregår samkørsel. Har du ikke selv bil, er det højest sandsynligt at nogle musikervenner kan hente dig.

Logistikken/fanebære

Hvis du ikke kan spille har vi faktisk også brug for dig. Vi har altid to faner i spidsen, når vi går marchture. Så hvis du vil være fanebære har vi også en plads til dig. Hvis du vil være hjælper kan det også lade sig gøre. Vi har en logistikgruppe som hjælper når der skal pakkes, fragtes og laves praktiske opgaver.

Uniformer

Når du er godkendt til optagelse og har skrevet under på kontrakt med hjemmeværnet, får du udleveret de nødvendige uniformer.

Det eneste du selv skal skaffe er sorte glatte snørresko.

Du får udleveret en velkomstfolder, hvor du kan se, hvordan de forskellige uniformer skal bæres, men kan også altid hente hjælpe af dine nye hjemmeværnskammerater.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring