Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flyverhjemmeværnet med på Totalforsvarsudstilling

I lighed med tidligere år, var der i igen i år Totalforsvarsdag på Esplanaden i København.

29-09-2015

Af Thomas Kjærgaard

De mange stande med blandt andre Falck, Københavns Brandvæsen og Hær,- Marine,-Virksomheds- og Politihjemmeværnet samt Flyverhjemmeværnetvar var opstillet langs Mærsk bygningen med front mod vandet. Det gjorde, at alle udstillere havde fin udsigt til en Fennec helikopter der fløj over området og Holmen med den maleriske mastekran. 
 

Flere af udstillerne havde planlagt små events. Et af de mange indslag var Hærhjemmeværnets tambourkorps, der underholdt besøgende og deltagere med festlig musik. Som sædvanligt var der liv ude på vandet i Københavns havn. Et af de for indadgående skibe fik lidt ekstra opmærksomhed fra flere af os. Det var nemlig Fulton, der i disse dage gæster København.

 
Det blev en meget fin dag med højt flot solskinsvejr fra start til slut. Det var nok medvirkende til, at de mange besøgende gav sig god tid til at besøge alle standene. Mange var interesserede i Flyverhjemmeværnet, og vi havde gode samtaler med flere af dem. 14 har således allerede skrevet sig op som yderst interesseret, og én var derudover også fagligt interesseret, da han er erhvervspilot. Ud over de 14 personer var der flere, der ville gå hjem og tænke lidt over sagen om medlemskab.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring