Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Værnsfælles samling for informationsofficerer

35 informationsofficerer fra hele Hjemmeværnet var den 13.-14. marts samlet for at dele og drøfte det nyeste indenfor kommunikationsområdet.
 
Af informationsofficer Susanne Guldhammer

16-03-2015

Emner som hjv.dk`s hvervemodul, uddannelse af informationspersonel, antal henvendelser i "Vi Stiller Op", og nyheder på hjv.dk og sociale medier var på dagsordenen 

 

Chefen for Kommunikationsafdelingen i Hjemmeværnskommandoen, Erik Petersen, holdt et indlæg omkring henvendelserne via "Vi Stiller Op". Erik Petersen talte om problematikken vedrørende de faldende henvendelser i 2014, og stigningen igen i 2015, og forklaringen herpå. Stigningen skal ses i sammenhæng med terrorangrebet i Frankrig og, ikke mindst,i København.  

Et af hovedemnerne var de sociale medier, hvor Hjemmeværnet nu lægger tyngde på Facebook. Her foregår meget af vores kommunikation, idet vi både kan ramme vores egne medlemmer, men også informere bredt til alle andre. HJK er i gang med at udarbejde en vejledning om brugen af de sociale medier. Vejledningen har været længe ventet, og den vil blive et godt arbejdsredskab for alle, der producerer indhold på de sociale medier.

 

Der var emner nok at tage på for deltagerne, som fik en travl weekend med hårdt arbejde, men også med tid til at netværke og knytte nye kontakter. 

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring