Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fra venstre Niels-Jørgen, Brian og Steen modtager Commanders Coin af chefen for

Flyverhjemmeværnet Oberst Bernt B. Christiansen

Tak til udsendte

Chefen for Flyverhjemmeværnet uddeler Commanders Coin til de tre udsendte flyverhjemmeværnssoldater for deres indsats i Kuwait
 

30-09-2015
Af Jesper Bergiel Nielsen
Chefen for Flyverhjemmeværnet, Bernt B. Christiansen, takkede flyverhjemmeværnssoldater for deres indsats. Personellet har været udsendt til Kuwait i forbindelse med Flyvevåbnets F-16 bidrag (IRAQ).
 
Som en del af afslutningen af deres udsendelse som bevogtningspersonel for Flyvevåbnet i Kuwait, blev der afholdt et lessons Indetified/Lessons learned møde på Flyvestation Skrydstrup den 28. September 2015, hvor chefen for Flyverhjemmeværnet uddelte  Commanders Coin til de tre udsendte.  
 
”Med denne beskedne erkendelighed vil jeg gerne som Chef for Flyverhjemmeværnet takke for jeres indsats. I er det synlige bevis på, at vi ikke kun løser opgaver for Flyvevåbnet i nationalt regi, men nu også på den internationale arena. I har som de første udsendte i direkte støtte til Flyvevåbnet vist vejen og løst den forventede opgave fuldt ud. I er også beviset på, at vores uddannelser og kapaciteter står mål med Flyvevåbnets forventninger. Tak for indsatsen", sagde Bernt B. Christiansen.
 
Personellet er nu officielt aftrådt fra missionen, og vender nu hjem til Hjemmeværnseskadrillerne – en masse erfaringer og oplevelser rigere.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring