Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Flyverhjemmeværnet

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Flyverhjemmeværnet
Flyverhjemmeværnet er en særligt specialiseret del af Hjemmeværnet, som først og fremmest har til opgave at støtte Flyvevåbnet med at bevogte og sikre de danske flyvestationer.
Flyverhjemmeværnet har også aftaler med civile lufthavne om hjælp i krisesituationer og støtter ligeledes andre myndigheder, som fx politiet, ved eftersøgninger og naturkatastrofer.

Flyverhjemmeværnet er organiseret i eskadriller, som er fordelt rundt omkring i Danmark. Eskadrillerne er tilknyttet en militær flyvestation eller civil lufthavn, men Flyverhjemmeværnets frivillige kan sendes ud til opgaver i hele landet, når der er brug for det.
 
Flyverhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – og har ofte en levende interesse for forsvar, fly og flyvning til fælles og et ønske om at gøre en forskel.
 
Hvis du vil vide mere, kan du komme i forbindelse med Flyverhjemmeværnet ved at klikke på "Kontakt" i bjælken øverst på siden. Ønsker du at blive medlem af Flyverhjemmeværnet,  kan du få udfylde en formular her​, og vi vil kontakte dig snarest.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

 Følg os på Facebook

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring