Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

i musikkorpset er foråret på vej

Her midt i vinteren glæder alle sig til at foråret kommer.

11-01-2024


Nu starter forårssæsonen​


Det bliver godt at komme i gang igen i det nye år. Vi glæder os til at starte på forårets repertoire, som vi sammen med vores dirigent Paul J. Cook vil kunne fremføre ved forårets og forsommerens opgaver.

En del af korpsets medlemmer er allerede gået i træning til deltagelse i årets Bagterp Blæserdag, hvor de deltager sammen med musikere fra forskellige orkestre i hele Nordjylland.

Det nye år er også året hvor Hjemmeværnet kan fejre sit 75-års jubilæum, med hvad det vil kunne udløse af særlige opgaver for musikkorpset.
Men selv  følger vi lige efter, da vi kan fejre at musikkorpset har eksisteret i 74 år den 1. juni.

Vi søger nye medlemmer:
For at kunne stille med et stærkt hold, søger vi nye medlemmer der vil være med på holdet.
Vi søger folk til både blæseinstrumenter og slagtøj (nodekendskab er en nødvendighed).
Vi vil med glæde vil modtage henvendelser fra enhver interesseret der kan opfylde kravene.

Logistik:

Da et musikkorps (Brass band) af vores størrelse også kræver en del logistik, vil vi også gerne i forbindelse med folk som vil være med til at yde den form for støtte til korpsets virke.
Der er mange opgaver herunder kørsel med instrumenter, som kræver trailerkørekort. Hvis man har et alm. kørekort kræves der omskoling til forsvarets køretøjer (transporter), trailerkørekort kan evt. erhverves via Hjemmeværnet.
Der kan ligeledes være mindre forplejningsopgaver. Sidst men ikke mindst at yde støtte når musikkorpset er på marchopgaver og/eller spiller koncerter.
Læs mere her:

Såfremt det kunne have din interesse, er du velkommen til at kontakte musikkorpset.
Se mere på dette link:

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring