Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Vendsyssl fælleskor deltager i Hjemmeværnets Musikkorps' forårskoncert 2019

Forårskoncert 12. maj 2019

Søndag den 12. maj kl. 14.00 afholder Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland forårskoncert i UCNs lokaler på Skolevangen 45 i Hjørring.

02-05-2019

​​​​

Koncerten består af en fin blanding af forskellig musik. Man vil bl.a. kunne høre “Kronprinsesse Marys Honnørmarch”, som musikkorpset tog fat på, da de i marts spillede i forbindelse med Hjemmeværnets 70 års jubilæum i Nymindegab, hvor H.K.H. Kronprinsessen blev udnævnt til kaptajn i Hjemmeværnet. Flere af musikerne var ovenikøbet så heldige, at de fik lov at lykønske H.K.H. Kronprinsessen med udnævnelsen efterfølgende og det blev til en lille selfie. Musikkorpset er under ledelse af dirigent Mads Slej, der selv er fra Hjørring. Han har selv arrangeret et par numre der indgår i koncerten.

Publikum vil også opleve numre som “Jutlandia” til minde om Kim Larsen samt et medley af Beatles numre. 

Med i koncerten er Vendsyssel Fælleskor, som er et korprojekt for alle, der har lyst til at synge sammen med andre.

Det store kor på ca. 40 sangere udstråler glæden ved sangen og fællesskabet.
Koret ledes af Benedikte Hauge, organist i Bjergby/Mygdal kirker, Rolf Ruggaard, organist ved Tversted/Uggerby kirker og Arne Jørgen Fæø, organist ved Hirtshals Kirke Forårets projekt er med et meget blandet program med sange som ”Grøn er vårens hæk”, ”Ave verum” og ”Aarhus tappenstreg”. Der vil være et enkelt fællesnummer med musikkorps og kor, det bliver “Der dufter lysegrønt af græs”

Musikkorpset har haft et travlt forår med Hjemmeværnets jubilæum og stor fejring både i Nymindegab og i Aalborg. I 2020 er det korpset egen tur til fejring, da de selv kan fejre 70 års fødselsdag.
Musikkorpset er for tiden på udkig efter nye medlemmer, da der har været en del naturlig afgang de senere år. Forårskoncerten er en oplagt mulighed for interesserede til at lytte til korpsets repertoire og niveau og få en snak med musikerne i pausen, hvor der kan købes kaffe og kage til særdeles favorable priser.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring