Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Musikkorpsets marcprøve under ledelse af tambourmajor Gitte Nygaard

Forårstravlhed i musikkorpset

Foråret er startet med at udstillingsstande på forårsmesserne i Frederikshavn og Brønderslev efterfulgt af årsprøve på vandstedgaard i Hjørring

20-04-2024

​​​​​​​​

Efter en lang og våd vinter er foråret endelig kommet. Blandt musikkorpsets medlemmer var der et ønske om, at vi skulle præsentere os ved forårsmesser i landsdelen.

Det skulle være et forsøg på at komme i kontakt med potentielle nye medlemmer, både blæsere og slagtøjsfolk.

Der blev samlet et hold under Flemming Søgaards ledelse som planlagde for- og bemandede standene.
De meldte tilbage at de havde fået mange positive tilkendegivelser fra besøgende på de to messer. Det har faktisk allerede betydet at der er nye medlemmer på vej ind i musikkorpset.

I samme periode som de to messer skulle der også indøves et program til årsprøven. Det er en prøve som alle musikkorps i Hjemmeværnet hvert år skal bestå, for at kunne få tilladelse til at optræde offentligt.
Korpset bestod med glans både marchtesten og orkestertesten, hvor både Hjemmeværnets musiksagkyndige Lennart Bager Blak Jensen og chefen for hjemmeværnsdistriktet OL Klaus Kaalund Billenstein udtrykte stor tilfredshed med præstationen og udtrykte stor glæde over den fremgang korpset kunne fremvise, ligesom det blev bemærket at der var kommet nye medlemmer til siden sidste år.


Lennart B. Jensen lytter sammen med ledelsen fra 
Hjemmeværnsdistriktet.

Efter årsprøven samledes alle i kantinen på Vandstedgaard, hvor korpsets chef Carina B. Engan overrakte 20 års tegn til vores tambourmajor Gitte Nygaard.


Den næste aktivitet musikkorpset har på programmet er 4. maj i Sct. Hans Kirke og menighedshuset på Torvet i Hjørring. 

Se annoncen her. ​

Næste dag stiller korpset op på Børglum Kloster, hvor der er mindehøjtidelighed og tegnsoverrækkelser til Hjemmeværns personel.
Dagen efter stilles med en enkelt Cornet spiller i Lundby krat hvor der ligeledes er en mindehøjtidelighed.
Musikkorpset planlægger for en forårskoncert ved Salt i Mariager lørdag den 15. juni. Mere herom senere. 
Se Cafeens hjemmeside her.​

​​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring