Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Glædelig Jul og Godt nytår

Ved årets slutning sænker julefreden sig over musikkorpset

22-12-2023

​​Efter veloverstået julekoncerter har julefreden efterhånden sænket sig over musikkorpset, med denne julehilsen vil vi gerne ønske alle er rigtig glædelig Jul og et Godt Nytår.

Dette år har været et år som på mange måder har budt på store udfordringer, men som sædvanlig viste det sig, at landets nordligste militære musikkorps, var i stand til at løse alle pålagte opgaver.

Vi har været igennem en lidt turbulens tid med hensyn til dirigenter i den seneste tid.

Men efter sommerferien lysnede det for korpset.
Paul John Cook, som har dirigeret mange typer orkestre, var egentlig stoppet som instruktør ​og ønskede efter eget udsagn, kun at spille med hos os. Men pludselig var behov for en afløser på podiet, her var Paul med det samme klar til at hjælpe.
Efterfølgende søgte han stillingen da den blev opslået ledig og fik den.

Paul er ikke helt ukendt med Hjemmeværnets musikkorps, da han for mange år siden var med til at starte et musiksommerkursus på Hjemmeværnsskolen, et kursus som i 2023 var med mere end 150 kursister fra hele landet, samt Litauen og Sverige.

Det er vores håb, at både vi medlemmer af korpset og Paul Cook vil finde sammen i et godt samarbejde fremover.
Hvis du – eller nogen du kender – skulle få lyst at prøve kræfter med den form for orkester som vi i Hjemmeværnet udgør, skal du ikke holde dig tilbage for at kontakt os. Vi har fast øveaften kl. 19.00 hver onsdag på Vandstedgaard, Åstrupvej 200, Hjørring.   

Vi ses i det Nye år

GODT NYTÅR.

Følg os på Face Book her


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring