Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​70 år med Hjemmeværnsmusik i Nordjylland

Jubilæum aflyst

​I år skulle Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland have fejret 70 år med hjemmeværnsmusik i Nordjylland.

29-08-2020

​Desværre blev verden ramt af en COVID-19 og i første omgang valgte musikkorpset at udsætte fejringen fra foråret, men har nu valgt helt at aflyse arrangementet. Musikkorpset ser nu frem imod at fejre 75 års fødselsdag i 2025 i stedet for.​

Det har været en mærkeligt år at være musiker i et ensemble. I tre måneder blev der øvet hver for sig hjemme i privaten. En af de væsentligste grunde til at være med i et orkester er netop samspillet med andre, så trods kreative løsninger, med lyd- og videofiler der blev delt og et enkelt ‘vi spiller sammen hver for sig” arrangement, var det en meget ensom tid som musiker. 


Nu er samspillet endelig igang igen. Øveaftnerne foregår naturligvis efter de officielle retningslinjer, så det ellers faste håndtryk med dirigenten og knus til musikvennerne er afskaffet, der er håndsprit til rådighed og holdes god afstand. Selvom de fleste arrangementer korpset skulle spille til hen over efteråret er aflyst, er der fuld gang i øvningen. 


Der er lige nu også god tid til at tage imod eventuelt nye medlemmer, som skulle have lyst til fællesskab, musik og gode oplevelser. Alle musikere der er interesserede i at spille med er velkomne til at kontakte:

Kontakt- og rekrutteringsofficer Heidi Kjølby Andersen på mail: muhvknjy-rekspec1@hjv.dk


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring