Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Fra julekoncerten i Hirtshals kirke december 2022

Musikkorpset ønsker alle Godt nytår 2023

Et tilbageblik på året der gik og et ønske for det nye år som ligger foran os, med de muligheder og oplevelser vi alle håber på.

09-01-2023
​​
Fra musikkorpsets tur til Norge 17. maj 2020

Det år vi lige har forladt var, om ikke et helt normalt år, så dog nok det mest normale i et par år.
Det var rigtig dejligt at kunne møde ind i januar 2022 til den første musikøvelse og kunne se frem på et år som havde rigtig meget at byde på for musikkorpset.

​​​

Distriktet har fået en ny chef, han kom på besøg hos os tidligt i 2022, og udtrykte hans ønske for korpset som var, at vi måtte få et godt år. Han kunne samtidig fortælle at vi fik tilladelse til en korpstur til Norge, hvor vi var inviteret til at spille på Geilo den 17. maj. 

Samtidig fik vi en henvendelse om vi kunne yde musikalsk assistance ved​​ Vandstedgaard fondens 75-års jubilæum, men en jubilæumskoncert for inviterede gæster på Vendelbohuses store scene den 17. september. Vi fik samtidig mulighed for at optræde med vokalsolister idet Rune og Jeanet Nielsen og deres pianist Lene R. Frederiksen skulle synge og spille sammen med musikkorpset de to sange vi havde fået skrevet arrangementer til. 

Fra Vandstedgårdfondens 75 års jubilæum

Henrik Lützen have arrangeret Albertes "Lyse Nætter" og Mads Slej en sang skrevet af Cicilie V. Wennerlin nemlig "Fra toppe af et himmelvæld".
Det var en rigtig god koncert og den blev så samtidig musikkorpsets forsinkede 70 år jubilæumskoncert.

Oven i de to store aktiviteter, havde vi også vores traditionelle arrangementer, bl.a. 4. maj i Hjørring med mindehøjtidelighed i Sct. Hans kirke og efterfølgende koncert i menighedshuset.

Vi deltog ligeledes med koncert og marchtur i Aalborg på "Soldatens dag". Som afslutning på året blev det til to julekoncerter, først i Hirtshals kirke og siden i Sct. Catharinæ kirke i Hjørring.

Om der har været udfordringer i løbet af året, ja selvfølgelig har der det, men nok ikke udfordringer som vi ikke er i stand til overvinde. Der skal her lyde en stor tak til alle for den store indsats der er blev ydet i løbet af året, samt til de assistenter, der påtog sig at møde op og give en hjælpende hånd da der var brug for det.

Med disse ord kom vi så frem til det nye år og hermed vores håb og ønske om et:

GODT NYTÅR TIL ALLE

​​​

​Her er d​et nok på sin plads at skrive lidt om vores egne nytårsønsker:

Vi vil i den nærmeste fremtid få brug for flere medlemmer i musikkorpset. Medlemmer som spiller, eller har spillet i et Brass band, en ungdomsgarde eller i en anden form for orkester, gerne på et messinginstrument eller på slagtøj.
Vi får ligeledes brug for flere personer til hjælpe til  i forbindelse med logistikken.


De folk vi søger kontakt med, er nogen som er helt med på, at vi spiller i et orkester med tilknytning til forsvaret, hvorfor vi selvfølgelig er medlem af det frivillige Hjemmeværn (HJV) på de betingelser der er for frivillige musikere i HJV.
Vi skal være med i både militære og civile arrangementer, hvor det skønnes at være et behov.
Til gengæld får vi undervisning ved professionelle instruktører, fri uniform og dækning af udgifter forbundet med "tjenesten".  
Vi skal kunne stille op til at gå marchture enten det er foran et civilt optog eller det er foran soldater på marchtur gennem byen.
Koncerterne er alt lige fra stående koncerter over koncerter på en scene eller i en kirke.
Kontakt os for yderligere informationer om os via vores kontaktside eller via en besked på FB


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring