Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Udnævnelse

Informationsofficer i TEAM ØST Poul Monggaard blev udnænt til PL under weekendens chefsamling på Hjemmeværnsskolen.

28-06-2021

​Chef for Flyverhjemmeværnet, Kern Oddershede, der forestod udnævnelsen, sagde blandt andet:
Du startede i Hjemmeværnet tilbage i 1985 i Luftmeldekorpset. Det var andre tider dengang, hvor mange ting skulle passes og ens civile liv i højere grad var integreret i dét at gå til Hjemmeværn. Således, som du har fortalt, var det ikke usædvanligt, at du og din kone havde børnene med i lavvarslingscentralen. Men det var ikke noget problem, for der var nok af hjemmeværnskammerater, der ville give et nap med i børnepasningen ved siden afopgaverne.


Ellers har du i årene haft mange funktioner i flere eskadriller i Flyverhjemmeværnet, dog ofte inden for dit fagområde; journalistik og kommunikation. Du har også været en ivrig gæst på HVS uddannelser, både inden for dit fagområde, men også militærfagligt. Du har været rekrutterings- og kontaktofficer, kommunikationsspecialist og nu, informationsofficer i Team Øst. Funktioner, som du altid har bestridt med høj faglighed og professionalisme.


Civilt har du også et imponerende cv. Du er uddannet journalist og har arbejdet både inden for dagspressen, som magasinredaktør og som faglig organisationskonsulent. Du flere uddannelser i ledelse og organisationsudvikling og har også en master i Public Administration fra Copenhagen Business School. Så man må sige, at du i din nye funktion som IOF bestemt er kvalificeret til at generhverve din grad, som du jo måtte aflægge pga. alder.
Flyverhjemmeværnet siger tillykke!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring