Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny stabschef for Flyverhjemmeværnet

Oberstløjtnant Dennis Ewald Thagaard er tiltrådt stillingen som Flyverhjemmeværnets nye stabschef.

19-08-2022


​Netop hjemvendt fra en fire årig periode i USA har 49-årige oberstløjtnant Dennis Ewald Thagaard overtaget jobbet som stabschef for Flyverhjemmeværnet.

​”Det er med stor personlig motivation, at jeg har søgt jobbet, og jeg har set meget frem til at komme i gang hos Flyverhjemmeværnet,” fortæller den nye stabschef.

Dennis Ewald Thagaard kommer fra en stilling hos Supreme Allied Command Transformation. Det er et NATO-hovedkvarter, som har til opgave at se på NATO’s rolle og kapaciteter i et 20-årigt perspektiv.

Hans karriere som officer startede i Flyvevåbnet, hvor han blev uddannet stationsoperativ officer – med uddannelse, der ligger i lige forlængelse af Flyverhjemmeværnets opgaver på landets flyvestationer.

”Jeg har glædet mig til at vende tilbage til noget af det, som jeg er grundudannet i, og ser frem til at komme ud til soldaterne, og til aktivt at deltage i de mange aktiviteter, der er i Flyverhjemmeværnet.” 

”Vi skal ikke være bange for at begå fejl”
Et vigtigt perspektiv for den nye stabschef er, at vi for at udvikle Flyverhjemmeværnet ikke skal være bange for at begå fejl:

”Det er vigtigt for mig, at vi tør prøve noget nyt uden at være bange for at fejle. Hvis man har en god idé, så prøver vi den af – og så lærer vi af vores fejl undervejs.”

Som nytiltrådt stabschef vil Dennis Ewald Thagaard også kigge på Flyverhjemmeværnets relationer til vores samarbejdspartnere:
”Jeg ser både på vores rolle i forhold til myndighederne over os, vores samarbejde med Flyvevåbnet, og hvordan vi i samarbejdet mellem fast stab og frivillige udvikler Flyverhjemmeværnet.”

Stabschefen deltager på teammødet for Team Øst d. 7. september og derefter på de næstkommende teammøder for Team Nord og Team Syd. Efterfølgende vil han besøge eskadrillerne i forbindelse med aktiviteter. Til dagligt arbejder han fra Vordingborg.

Privat er Dennis Ewald Thagaard gift og har to døtre på fem og 12 år samt to sønner på 20 og 22.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring