Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Seniortræf 2022: En god hjemmeværnssoldat har ingen udløbsdato

34 seniorer var i oktober samlet i Odense for at diskutere, hvordan Flyverhjemmeværnet bedst muligt fastholder og aktiverer seniorer.

26-10-2022

Der er ingen udløbsdato på en god hjemmeværnssoldat – og mange steder i Flyverhjemmeværnet er der brug for erfarne hænder. Derfor var Flyverhjemmeværnets aktive seniorer over 60 år inviteret til Seniortræf 2022 d. 15. oktober i Odense. Arrangementet skulle oprindeligt have foregået i lokalerne hos Hjemmeværnseskadrille 240 Odense, men da deltagerlisten voksede, måtte der skaffes større lokaler ved Beldringe Lufthavn. 

Under Seniortræffet blev seniorerne opdateret på den seneste udvikling i Flyverhjemmeværnet af oberst Kern Oddershede samt nye toner på kommunikations- og rekrutteringsområderne af kommunikationsrådgiver Lærke Weensgaard. Eskadrillechef for Hjemmeværnseskadrille 240, Kjeld Houmøller, fortalte ligeledes, hvordan eskadrillen har udviklet sig de seneste år, og hvordan han som eskadrillechefer bruger seniorerne i sin eskadrille.
På tværs af alle oplæg var hovedbudskabet, at seniorerne er vigtige for Flyverhjemmeværnet, og at der er opgaver til alle. 

Seniortræffet var også anledning til at anerkende en lang hjemmeværnskarrierer. Oberst Kern Oddershede overrakte 50 års tegn til Birgit Linda Nielsen.  Vil du være en del af Flyverhjemmeværnets seniornetværk? Så kontakt Jørgen Maarbjerg på iogjmaarbjerg@gmail.com. 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring