Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Støttegruppen på arbejde 

Arbejds- og skoledag for eskadrillens støttegruppe

Støttegruppen afholdte arbejds- og skoledag lørdag den 24. marts 2018

26-03-2018
Først briefing rummet i ”huset” suppleret med fast ”white board” og kontorartikler og under god styring af Anne Mette fik vi efterfølgende en kort indføring i vore radioer med muligheder og begrænsninger samt drift. 

Her blev afsluttet med etablering af pumpeantennen og anvendelse heraf fra brugere under bevægelse (i bil). En virkelig god og indholdsrig 8 timers dag for de der deltog med effektiv indsats af alle afbrudt af en kort frokost. Godt udbytte for alle og et godt skridt med opbygning af et professionelt team.

Der var en kort orientering om regler for godtgørelser ved Komandobefalingsmand Mette, og
Eskadrillechef Michael Rauh gav en kort orientering om udfyldelse af kørebøger samt om regler for transport af ammunition og batterier inkl. bøder for svigt.

Dagen afsluttedes meget passende ved EC, der overrakte et nyt ansættelsesbrev til en glad Mette Fomsgaard, der blev udnævnt til oversergent og hermed fuldgyldigt kommandobefalingsmand for HVE277.

Skrevet af Oluf Eriksen, stabshjælper og medlem støttegruppen


  Pumpeantennen sættes op

 
  KDOBM Anne Mette Fomsgaard udnævnes til oversergent

Fakta

Eskadrillens støttegruppe hjælper til med arbejde i KSN og diverse andre support opgaver i alle eskadrillens aktiveter
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring