Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Frans får overrakt kursusbevis og ærmemærke

BM møde med udnævnelse​


Tirsdag den 30. oktober, aftenen før Allehelgens aften, havde vi i eskadrillen et lille hyggeligt BM møde

01-11-2018

​​​​​​​​Desværre var der mange afbud, så Befalingsmandskredsen var denne aften skåret ind til benet, men vi valgte at gennemføre mødet alligevel med en reduceret dagsorden.

Nogle af punkterne blev udsat til det første møde i 2019, men vi fik vendt både aktivitetsstruktur og skydninger for 2019.

Vi havde denne aften besøg af Martin Gregersen fra Hjemmeværnsskolen. Martin er en af hovedkræfterne bag skydeuddannelserne i Hjemmeværnet, og han fortalte lidt om hvordan skydeuddannelser og sikkerhed på skydebanen vil komme til at se ud fremover. Herudover kom han med tips til hvordan man kan gennemføre skydedage, der er tilpasset alle. Der blev udvekslet mange idéer og erfaringer de tre skydesmølfer (Valde var nemlig også med) imellem.

Det var nu ikke derfor, at Martin var på besøg. I april var Frans Hagelberg ​på skydelærerkursus, hvilket han bestod med glans, men alligevel fik han at mærke, at alt skal være på plads før man kan få kursusbevis og ærmemærke. På grund af kalenderpuslespil havde vi fået lov til at sende Frans på Skydelærerkursus, inden han havde været på instruktørkursus på betingelse af, at han kunne vente med at få ovennævnte hæder og beviser, indtil instruktørkursus var gennemført og bestået, hvilket skete i uge 40.

Som afslutning på et godt og hyggeligt møde, kunne Martin derfor overrække kursusbevis og ærmemærke til Frans som bevis på veloverståede kurser.

Stort tillykke til Frans



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring