Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flyverhjemmeværnets Grand Old Man hædret

Geert Hugo Hansen fik i dag overrakt Commanders Coin af chef for Flyverhjemmeværnet, Per Jan Larsen, på dennes kontor i Vordingborg. I begrundelsen står der:

17-12-2019

​Geert Hugo Hansen har med sin utrættelige indsats tjent Flyverhjemmeværnet gennem mange årtier. Som grundskoleinstruktør, underafdelingschef, rådsrepræsentant og ikke mindst som Flyverhjemmeværnets udpegede repræsentant i det frivillige formandskab i Hjemmeværnets Landsråd. Geert har med sine mange års tjeneste gentagne gange bragt sin viden og erfaring i spil til glæde for det samlede Flyverhjemmeværn – arbejdsgrupper, forligsarbejde, rådgivning og generel sparing med Flyverhjemmeværnets øverste ledelse.
Geert kan med rette betegnes som ”Flyverhjemmeværnets Grand Old Man” – hvor Flyverhjemmeværnets velbefindende og personellet til tjeneste i Flyverhjemmeværnet altid har stået forrest og dannet grundlaget for de beslutninger der har været truffet.
Flyverhjemmeværnet siger tillykke!

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224