Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnskompagni Ballerup er godt i gang efter sommerferien

Hjemmeværnskompagni Ballerup er kommet godt i gang efter sommerferien og i sidste weekend af august var der både Befalingsmands-weekend med planlægning af aktiviteter for 2020 samt støtte til Ballerup Musikfest med en informationsstand.

25-08-2019

​​​2020 står for døren og Hjemmeværnskompagni Ballerups aktiviteter skal planlægges ind. Hvert år omkring denne tid har de foresatte myndigheder fra distrikt og region fået fastlagt deres aktiviteter for 2020, som påvirkerkompagniets og samtidig har de udstukket rammerne for hvad kompagnierne som minimum skal fokusere på i det kommende år.

​På befalingsmandsweekenden fik vi planlagt mange spændende aktiviteter for 2020. Der kommer til at være fokus på våbenuddannelse, så kompagniets soldater kan få de sidste uddannelser på vores forskelligfe våbentyper som bl.a. omfatter maskingevær, let maskingevær og dysekanon. Uddannelserne kommer til at ske på årets første uddannelsesweekend i foråret 2020.

Et andet centralt fokusområde bliver førstehjælpsuddannelse. I Hjemmværnet skal vi vedligeholde vores førstehjælpsuddannelse med et 6 timers vedligeholdelseskursus hvert andet år.

Der kommer også til at være flere øvelser. Bl.a. skal vi deltage i regionens feltøvelse i efteråret 2020.

Udover planlægning af næste års aktivivteter blev befalingsmandsweekenden også brugt til at detailplanlægge en af indeværende års aktiviteter, som er en uddannelseslørdag i feltbefæstning.

 

​Samtidig med befalinsmandsweekenden bliver en af Ballerups helt store aktiviteter afholdt - Ballerup musikfest. Hjemmeværnskompagni Ballerup har i den forbindelse bl.a. stillet to lastbiler, en MAN og en FIK, op, som har været til stor glæde for de mange børn som også kommer til musikfest. Området omkring køretøjerne blev ved samme lejlighed anvendt som informationsstand, så musikfestens deltagere kunne få et indblik i hvad vi laver i Hjemmeværnet. Har du også lyst til at vide meree om Hjemmeværnet, så klik ind på menupunkter ovenfor.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring