Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​HVK Frederikshavn

Mail adresser

Der vil pr. 1. januar 2016, ske en ændring på kompagniets brug af vores manr mail.
Læs nyheden og gør dig klar til 1. januar.

26-11-2015

Tekst og foto: Hans Kurt Toft Christensen

Kompagniet har igennem længere tid snakket meget om hjv.dk, og brugen af denne, hvilket kunne være bedre.
Vi har, som nævnt flere gange vores egen e-mail adresse, via hjv.dk, som vi skal benytte som frivillige i Hjemmeværnet. Du finder din mail postkasse på hjv.dk, under fanebladet ”min side”. Når man har fundet postkassen, kan man med fordel, ligge den fast i favorit linjen.
Man kan også vælge at viderestille mailen til sin egen private mailboks. Skulle du have problemer med at finde din hjv mailboks, hjælper vi gerne i kompagniet.
imagesFO5K4EK2.jpgPå kompagniets enkadrerings liste har vi e-mail adresser på de fleste af jer, dvs. jeres private e-mail adresser, og vi har ingen garanti for at de stadigvæk er korrekte. Derfor har kompagniet taget den beslutning at sætte hjv e-mail på alle aktive medlemmer fra d. 1/1 2016.
Fremadrettet, når I er meldt til et kursus af enhver art ved distrikter og Hjemmeværnsskolen, vil I få indkaldelser og andre vigtige informationer den vej fra øvrige myndigheder.
Hvad er så din e-mail i Hjemmeværnet. Den er meget nem at huske for alle. E-mail adressen vil være dit Medarbejdernummer@hjv.dk. Eller som dette eksempel 232942@hjv.dk
Dette gør det nemmere for alle, da det er nemt at finde jeres e-mail adresse, og den ændrer sig ikke i den tid du er medlem af Hjemmeværnet. Denne e-mail vil følge dig rundt i Hjemmeværnet, uanset hvilket kompagni du eventuelt kommer i. Skulle du en dag melde dig ud af Hjemmeværnet, bliver din e-mail adresse automatisk nulstillet.
Kort efter 1. januar 2016, vil KDOBM Kim Hansen sende en prøvemail til alle aktive i kompagniet. Denne mail bedes I besvare hurtigst muligt, så vi kan se hvem vi eventuelt skal hjælpe i gang. Nærmere dato vil blive reklameret på vores lukkede Facebook side.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring