Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julekoncerter 2023

Julekoncerter i Hirtshals og Hjørring

24-11-2023




Der findes mange traditioner og de gode skal vi holde fast i. En af dem er at Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland spiller julekoncert i Hirtshals og Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring.

I år ligger koncerterne henholdsvis onsdag den 6. december i Hirtshals og mandag den 11. december i Sct. Catharinæ i Hjørring - begge dage er koncerten kl. 19.30.


Igen i år er der en bred vifte af ny og gammel musik fra både Danmark og udlandet. Vi skal en tur omkring julekalenderne med bl.a. "Kongespil" og "Julefeber". Rigtig jul kræver en kanetur og mange andre gode julemelodier som vi får nogle af i Erik Hammerbaks arrangementer.  Publikum får også rørt sangstemmerne til et par af vores gode gamle julesalmer. For musikkorpset selv bliver det ikke rigtig jul, hvis ikke "The Snowman" bliver spillet. Det er "Walking in the Air" fra tegnefilmen "The Snowman" fra 1982, der bare skal være på programmet. Tegnefilmen er uden ord, men med masser at skøn musik og handler om en lille dreng der bygger en snemand, som om natten på magisk vis bliver levende og de to drager ud på eventyr sammen.

Musikkorpset bruger november på at spille julemusik hver øveaften. Der har været holdt ekstra øve søndag med vores faste instruktør og gæsteinstruktør Maria Bak. En dag hvor der blev øvet og kigget ned i detaljerne i musikken. 

Til koncerterne ledes orkesteret af vores nye dirigent Paul John Cook.



Lidt fra Paul J. Cook CV box.
​​

Har studeret på Royal Military School of Music, Kneller Hall
Afgangsår 1974

1971 - 1982

Arbejdede her: British Army Bands
1971 - 1984

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring