Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sommerparade

Igen i år afsluttede Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland sin sæson med en sommerparade.

21-06-2018

Kompagnichef Bjørn Thomsen er glad når han kigger på sit kompagni. Musikerne er flittige til at møde op til aktiviteterne og der er en rigtig god stemning i og omkring øvelokalet, det kunne endda lyde, som om nogle øver sig hjemme, bemærkede kompagnichefen.

Distriktschef Jan Johansen havde også rosende ord til musikkorpset, som han er meget stolt af og glad for at have i sit distrikt.

Næstkommanderende Carina Engan fik ved samme lejlighed overrakt sit 25 års tegn for tjeneste i Hjemmeværnet.

Det er blevet en tradition at den sidste øveaften inden sommerferien indeholder parade, musikøvelse og fællesspisning. Igen i år havde musikkorpset inviteret distriktschef Jan Johansen med til sommerafslutning sammen med sponsorofficer Flemming Graversen.

Nu venter en dejlig sommerferie, men instrumenterne bliver ikke lagt langt væk. Musikerne har nemlig mulighed for at deltage i SommerBrass, hvor forskellige dirigenter, kommer forbi og giver en dejlig musikalsk aften til de musikere fra landsdelens forskellig Brass Bands, der møder op. Det  er BrassNord der står bag dette initiativ, hvor musikere fra forskellige Brass Bands kan mødes om deres fælles interesse. 

Og allerede den 29. juli er der igen musik i Hjemmeværnet, så er det tid for årets sommerskole, hvor de musikere der har lyst fra Hjemmeværnets musikkorps mødes i Nymindegab for at spille sammen over fire dage.

Den 8. august er Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland klar igen i egne øvelokaler.​​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring