Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Rensning af skov

2 fluer med et smæk i Skrydstrup

Når man samler personel til en kold, våd og mørk weekendaktivitet, kan man lige så godt gøre det effektivt.

15-03-2021

Af Steen Hossmann, LDIOF Team Syd


I den netop overstående weekend var soldater fra HVE 274, 281. 284 samt HVKKOL (momentstyrken) mødt ind til træning og vedligeholdelse af BEV – MARCH – BSO - PTR m.m. samt certificering til Beredskabsstyrken.

Soldaterne mødte ind allerede til briefing og klargøring, og så blev der oprettet adgangskontrol og givet befalinger i forbindelse med certificeringen. Andre gik i gang med de feltmæssige forberedelser til en lang og kold weekend, hvor vejrguderne så absolut ikke var med dem. 



"Råd og vejledning"

Hele natten var regnen tæt og skovbunden våd og viste tydeligt, at kampuniformen ikke var så tæt som regntøjet – af skade bliver man klog.


Natten og resten af weekenden igennem blev der ”gået til stålet” med opgaver, ”fjendekontakt”, instruktørvejledninger og megen erfaring, viden og uddannelse blev soldaterne til gavn, som de vil kunne bruge i deres videre færd til gavn for dem selv, deres eskadriller og for flyverhjemmeværnet.


​"Uddeling af beredskabsstyrke-mærke"


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring